ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Υπεγράφη σήμερα 5 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Πύλο, μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ Α.Ε. Ιωάννη Μαυριτσάκη, η σύμβαση κατασκευής του έργου, που αφορά στη δημιουργία δημοτικού πάρκου στη περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου στη Χώρα . Βασικός στόχος της μελέτης είναι η δημιουργία ενός χώρου συγκέντρωσης , αναψυχής και κοινωνικής επαφής καθ΄όλη την διάρκεια του έτους . 
Η παρέμβαση θα γίνει περιμετρικά του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και συνίσταται σε απλές και λειτουργικές κατασκευές. Αυτό θα επιτευχθεί με την χρήση φυσικών υλικών ώστε το νέο σύνολο να εναρμονίζεται στο ήδη υπάρχον. Συγκεκριμένα προβλέπεται να γίνουν μικρές αρχιτεκτονικές κατασκευές, όπως κρήνη, δενδροφυτεύσεις, δαπεδοστρώσεις και φωτισμός. «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας με την δημιουργία μεταξύ άλλων και χώρων αναψυχής». Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης και υπογράμμισε: «Διεκδικούμε καθημερινά και επιτυγχάνουμε το καλύτερο για το Δήμο μας και τους κατοίκους του , καθώς στόχος μας είναι οι δημότες μας να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους .»
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video