ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Τις περιοχές του Ταϋγέτου που επλήγησαν το τελευταίο διάστημα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών, τα οποία ξεκίνησαν με την άμεση χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο κ.Χαρίτσης συζήτησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων, ενώ μετά από αίτημα του Δήμου ζήτησε από το Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας να παραταθεί ο χρόνος κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα με ταχύτερους ρυθμούς.
Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι στόχος είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να αποκατασταθούν με μόνιμο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, ως προς την διαχείριση των υδάτων και τις κατολισθήσεις, που έχουν προκληθεί και όχι να γίνονται έργα, τα οποία αποτελούν απλώς «μπαλώματα» και δεν επιλύουν συνολικά το πρόβλημα.
Για την αντιμετώπιση των πρόσφατων καταστροφών, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε άμεσα έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον Αύγουστο του 2018 η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε ενισχυθεί με 3 εκατ. ευρώ για τεχνικά έργα συντήρησης και οδικής ασφάλειας στην οδό Καλαμάτας – Σπάρτης. Επιπλέον, άλλα 3 εκατ. ευρώ είχαν εγκριθεί τον Απρίλιο του 2018 στο Δήμο Καλαμάτας, για την αποκατάσταση του κύριου οδικού δικτύου του Ταΰγετου, που συνδέει τις τοπικές κοινότητες και είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από τη θεομηνία του Σεπτεμβρίου του 2016.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video