ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου ”Δύναμη Εξέλιξης” του Πελοπίδα Καλλίρη (Video)

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Πελοπίδας Καλλίρης με τους συνοδοιπόρους του και με αρκετό κόσμο, εγκαινίασαν το Εκλογικό Κέντρο της ‘’Δύναμης Εξέλιξης’’ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 38, με μότο «Κάνοντας το αυτονόητο εξελίσσουμε τον τόπο!»

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Πελοπίδας Καλλίρης με τους συνοδοιπόρους του και με αρκετό κόσμο, εγκαινίασαν το Εκλογικό Κέντρο της ‘’Δύναμης Εξέλιξης’’ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 38, με μότο «Κάνοντας το αυτονόητο εξελίσσουμε τον τόπο!»

Ο Πελοπίδας Καλλίρης ξεκίνησε την ομιλία του δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που του δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει την προσπάθειά του, για το καλύτερο και την εξέλιξη του τόπου.

Παρουσίασε το όραμα του για μια ανθρωποκεντρική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη , για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και ασφάλειας των πολιτών, για την προστασία του περιβάλλοντος, για διοικητική και οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου Κορινθίων, για τη βελτίωση και τη δημιουργία υποδομών, για την καθιέρωση του τόπου ως τουριστικό προορισμό, για την ανάδειξη του πολιτιστικού υποβάθρου, για την καθαριότητα, την οδοποιία, το κυκλοφοριακό αλλά και για την επένδυση στους νέους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, τόνισε πως με την εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης, την όρεξη και τη δύναμη αλλά και με τους υποψηφίους του θα υλοποιήσουν το κοινό τους όραμα!

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Δύναμης Εξέλιξης” του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων, Πελοπίδα Καλλίρη!

https://moriasnews.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video