ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

O Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας υπερτονίζει την αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού.



Αποτέλεσμα εικόνας για Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας
Στόχος μας είναι η ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη του αντιγριπικού εμβολιασμού προκειμένου να μην θρηνήσουμε και εφέτος θύματα.
 Η έγκαιρη και σωστή χορήγηση του αντιγριπικού εμβολίου μπορεί σε υψηλό ποσοστό να προστατέψει από τη νόσο και από τις επιπλοκές της.
 Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εμβολιαστούν άτομα άνω των  60 ετών καθώς και παιδιά που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου.
 Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και πρόσληψης Νοσημάτων (ΚΕΛΠΝΟ)κατά την περίοδο γρίπης 2015-2016 καταγράφηκαν 435 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης εκ των οποίων 408 νοσηλεύτηκαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
 Το εμβόλιο συνταγογραφείται ενώ επισημαίνεται ότι δεν έχουν καταγραφεί σοβαρές παρενέργειες.
 Είναι σημαντικό το αντιγριπικό εμβόλιο να γίνεται πριν την έξαρση των κρουσμάτων της γρίπης γι αυτό συστήνεται να γίνεται κατά τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο-Δεκέμβριο.
 Οι ομάδες αυξημένου κινδύνου-ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, με ανοσοκαταστολή, μεταβολικά νοσήματα , έγκυοι, θηλάζουσες, παχύσαρκοι, χρόνια νεφροπάθεια, παιδιά που παίρνουν ασπιρίνη, κλειστοί πληθυσμοί (προσωπικό στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών, τρόφιμοι προσωπικό ιδρυμάτων, υγειονομικό προσωπικό κ.α)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ.ΣΩΤ.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ                                                                                    ΑΘΑΝ.ΦΙΛΑΝΔΡΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video