ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Εγκρίθηκε και δεσμεύτηκε πίστωση ποσού 2.000.000 ευρώ + Φ.Π.Α. για την κατασκευή και του τρίτου μεγάλου αντιπλημμυρικού έργο από Παναγίτσα έως Νέδοντα με τίτλο «Κατασκευή συλλεκτήρα αγωγού ομβρίων οδού Σπάρτης». Σε χρονικό διάστημα 11 μηνών – όπως ενημέρωσε ο Π. Νίκας - από τις μεγάλες πλημμύρες της 7η Σεπτεμβρίου 2016 έχουν ενταχθεί τρία αντιπλημμυρικά έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 8.000.000 ευρώ. Το πρώτο αντιπλημμυρικό έργο από Θουρία έως Νοσοκομείο έχει υλοποιηθεί κατά 30%, το δεύτερο αντιπλημμυρικό έργο από Νοσοκομείο έως Ασπρόχωμα βρίσκεται στο ελεγκτικό συνέδριο για έγκριση και το τρίτο αντιπλημμυρικό έργο (Παναγίτσα-Νέδοντα) θα δημοπρατηθεί άμεσα.
«Με την ολοκλήρωση των τριών αντιπλημμυρικών έργων θα θωρακιστεί η πόλη και η περιοχή ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η αντιπλημμυρική μελέτη από βόρεια της Καλαμάτας μέχρι Πήδημα για τη συνολική αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής (η μελέτη συντάσσεται από το ΜΟΡΕΑ με εντολή του Υπουργού Υποδομών). Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για τη χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. αυτών των τριών σημαντικών έργων για την αντιπλημμυρική προστασία της Καλαμάτας. Επιπλέον η ένταξη και η χρηματοδότηση των τριών σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων αποδεικνύουν-μεταξύ άλλων-και την μελετητική ωριμότητα που διαθέτει ο Δήμος Καλαμάτας, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video