ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΟΠΑΔΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝΛΑΓΟΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ

Ένα κοπάδι λαγοκέφαλων εμφανίστηκε σήμερα Τρίτη 15 Μαϊου στην Κορώνη αφήνοντας έκπληκτους ντόπιους και τουρίστες στο λιμάνι της πανέμορφης κωμόπολης. Πρόκειται για μία σπάνια εικόνα που μπορεί να δει κάποιος, ένα τόσο πολυπληθές κοπάδι λαγοκέφαλων, όμως αυτή η εικόνα προκάλεσε και προβληματισμό, αφού πρόκειται για ένα από τα πλέον επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία ψάρια, αν καταναλωθεί. Επισκεφθήκαμε το γνωστό σε όλους ιχθυοπωλείο «ΙΧΘΥΣ» , καθώς γνωρίζουμε πως κάθε πρωί τα προμηθεύεται και από την περιοχή της Κορώνης όπου και μας επιβεβαίωσαν το γεγονός λέγοντας: «Ναι εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Κορώνης ένα κοπάδι λαγοκεφάλων. Οι τουρίστες άρχιζαν να τα φωτογραφίζουν και οι κάτοικοι της περιοχής πήραν τα καμάκια και τα καμάκωσαν βγάζοντας τα στην στεριά όπου εκεί φούσκωσαν και έγιναν τεράστια. Ήταν περίπου πέντε και το μικρότερο ζύγιζε 3-4 κιλά και είχε μήκος παραπάνω από μισό μέτρο και το μεγαλύτερο περίπου οχτώ κιλά.
Από το messinianews.gr και τον Ρ/Σ Παλμό 90,5
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video