ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύλληψη και στην Μεσσηνία στη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Καίριο χτύπημα στο λεγόμενο επαναστατικό ταμείο φαίνεται ότι κατάφερε πριν από λίγο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σε μία γιγαντιαία επιχείρηση από τα ξημερώματα, που έχει πραγματοποιηθεί σε όλη την Αττική έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, δεκατέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα λογαριασμούς ατόμων που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις τρομοκρατίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του CNN Greece έχει βρεθεί λογαριασμός προσώπου ο οποίος είναι προφυλακισμένος για  τρομοκρατική επίθεση εις βάρος πολιτικού προσώπου και στον οποίο φαίνονται τα συγκεκριμένα άτομα να έβαζαν χρήματα.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αυτός ο συγκεκριμένος έγκλειστος του Κορυδαλλού, με πλαστά στοιχεία ταυτότητας είχε ανοίξει λογαριασμό στον οποίο φαίνεται συγκεκριμένα άτομα να καταθέτουν ποσά από 50 έως και 200 ευρώ. Η Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είχε ξεκινήσει έρευνα από την ημέρα της σύλληψης του συγκεκριμένου τρομοκράτη και πού γρήγορα έφτασε στα ίχνη των καταθετών.
Κάτω από άκρα μυστικότητα και με απόλυτα στεγανά, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έρευνες μηνών και για πρώτη φορά σχηματίζεται δικογραφία για οικονομικά μεγέθη τα οποία φαίνεται να διοχετεύονταν στην τρομοκρατία. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και στελέχη της Κατεχάκη έλεγαν στο CNN Greece ότι αναμένεται να προκύψουν και άλλα πρόσωπα χωρίς να αποκλείεται αύξηση και του αριθμού των συλλήψεων.
ΠΗΓΗ: CΝNCREECE

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video