ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τιμολεων Πιετρης προς Πνευματικο.Η θητεία σας φτάνει στην λήξη της και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο καλύτερο οικόπεδο της Κορίνθου


Η παρέμβαση του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014-2019 Τιμολέοντος Πιέτρη, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αφορούσε την στάσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το παραλιακό μέτωπο της Κορίνθου.

 

Ο κος Πιέτρης ανέφερε:   

 

Κύριε Δήμαρχε , στην προεκλογική εκστρατεία του 2014 κάνατε σημαία σας την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου από την περιοχή του Αγ. Νικολάου μέχρι την Ποσειδωνία.

 

Τιμολεων Πιετρης προς Πνευματικο.Η θητεία σας φτάνει στην λήξη της και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο καλύτερο οικόπεδο της Κορίνθου.

 

Ο φωτισμός ελλιπέστατος, καμία συντήρηση των οργάνων εκγύμνασης και των γηπέδων μπάσκετ, καμία συντήρηση στον ηλεκτροφωτισμό του ποδηλατοδρόμου, τα παγκάκια είναι σπασμένα και το πράσινο είναι παραμελημένο.

 

Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι προσπαθείτε να πάρετε την έκταση από φορείς του δημοσίου που είναι ιδιοκτησία τους, και ότι καταβάλλετε προσπάθειες. Οι ευθύνες είναι μεγάλες, είστε ο Δήμαρχος τα τελευταία 12 χρόνια και δεν έχετε καταφέρει απολύτως τίποτα.

 

Είναι ντροπή, η είσοδος της πρωτεύουσας του νομού να είναι τέτοια κατάσταση. Είναι σημείο που περπατάνε εκατοντάδες Κορίνθιοι καθημερινά και διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα.


 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video