ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χειροπέδες σε οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης


Χειροπέδες σε οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στις 17-9-2018, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, με την συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, στη Λακωνία, στα Ιωάννινα και στην Αττική, τρεις άνδρες, ηλικίας 31, 39 και 42 ετών και τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 38, 42, 51 (γυναίκα) και 63 ετών, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.



Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, έπειτα από πολυήμερη διερεύνηση της υπόθεσης και μετά από συστηματικές διασταυρώσεις στοιχείων και δεδομένων, αναλύσεις προφίλ των εμπλεκομένων και εξακριβώσεις χώρων, οικιών και οχημάτων, επιβεβαιώθηκε η δράση των προαναφερόμενων στην καλλιέργεια και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η καλλιέργεια των δενδρυλλίων πραγματοποιούνταν σε δύσβατη δασική περιοχή στην περιοχή Καλύβια Θεολόγου στην Λακωνία και υπεύθυνος για την οργάνωση και εποπτεία της φυτείας ήταν ο 42χρονος.

Ακόμη, εντοπίσθηκαν το εργαστήριο-αποξηραντήριο της κάνναβης στην περιοχή της Ραφήνας, υπεύθυνος του οποίου ήταν ο 42χρονος, μια οικία (καβάτζα) στην Νίκαια, εντός της οποίας αποκρύπτονταν ναρκωτικά καθώς και επίσης οι οικίες των εμπλεκομένων και τα μέσα μεταφοράς τους.



Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και εκριζώθηκαν -607- δενδρύλλια ενώ κατασχέθηκαν:

- Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -8.151- γραμμαρίων κάνναβης
- Πιστόλι
- Κυνηγετικό όπλο
- 52 φυσίγγια
- Συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης ( taser)
- Το χρηματικό ποσό των -9.200- ευρώ
- 2 ζυγαριές ακριβείας
- 23 κινητά τηλέφωνα
- Διάφορα σύνεργα αποξήρανσης
- Διαρρηκτικά εργαλεία
- Επιπλέον, κατασχέθηκαν έξι αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών.

Εκτιμάται ότι το προσδοκώμενο κέρδος από την πώληση της ακατέργαστης κάνναβης που θα παρήγετο μετά την αποξήρανση των δενδρυλλίων της φυτείας και των λοιπών κατασχεθέντων ναρκωτικών, κυμαίνεται περί τις -500.000- ευρώ.

Περαιτέρω, στην ίδια δικογραφία, ο 42χρονος ημεδαπός κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης καθώς και δικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video