ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το κόμμα καλεί τους “γαλάζιους” περιφερειακούς συμβούλους: Εκτός Ν.Δ. όποιος πάει με Τατούλη!

“Με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν” καλούνται να αποφασίσουν οι 5 “γαλάζιοι” αντιπεριφερειάρχες και 14 “ομόχρωμοι” περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου που έχουν κληθεί σήμερα στην Αθήνα

“Με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν” καλούνται να αποφασίσουν οι 5 “γαλάζιοι” αντιπεριφερειάρχες και 14 “ομόχρωμοι” περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου που έχουν κληθεί σήμερα στις 4 μ.μ. στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα για να συναντηθούν με το γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος Τάσο Γαϊτάνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γαϊτάνης θα ζητήσει από τους “γαλάζιους” συμβούλους και αντιπεριφερειάρχες να ξεκαθαρίσουν αν στις επόμενες εκλογές θα στηρίξουν τον νεοδημοκράτη υποψήφιο περιφερειάρχη ή αν θα “θέσουν εαυτόν εκτός κόμματος” παραμένοντας στο πλευρό του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.  Εκτιμήσεις για τον αριθμό των συμβούλων που θα εγκαταλείψουν τη Νέα Δημοκρατία είναι δύσκολο να γίνουν, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η παράταξη Τατούλη θα χάσει όχι μόνο αρκετά μέλη της αλλά και την πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση δεν θα παραστούν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς, αφού είναι αυτονόητη η στήριξή τους στον υποψήφιο περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας. Στη συνάντηση με τον κ. Γαϊτάνη έχουν κληθεί οι αντιπεριφερειάρχες Πελοπίδας Καλλίρης (Κορινθίας), Ντία Τζανετέα (Λακωνίας), Ελένη Παναγιωτοπούλου (Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας), Αθανάσιος Γκίκας (Πρωτογενή Τομέα), Αντωνία Μπούζα (Ερευνας, Τεχνολογίας, Ενέργειας και Βιομηχανίας) και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αγγελος Χρονάς, Απόστολος Γκούνης (Μεσσηνίας), Αλέξης Αλεξόπουλος, Βασίλης Σιδέρης, Ιωάννης Σαρρής (Αργολίδας), Γιάννης Κατσίρης, Γιώργος Μπακούρης (Αρκαδίας), Ευριπίδης Γκιάτας, Αθανάσιος Πισιμίσης, Απόστολος Παπαφωτίου, Γιώργος Πετρίτσης (Κορινθίας), Ηλίας Κανελλάκης, Γιάννης Τζεφεράκος, Ιωάννης Μπουκουβάλας (Λακωνίας).

Ενδιαφέρον, εκτός από την απόφαση των περιφερειακών συμβούλων, παρουσιάζει και η στάση που θα τηρήσει μετά τη συνάντηση ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αφού, αν αποφασίσει να τραβήξει το σκοινί, ενδέχεται να έρθει σε σύγκρουση ακόμα και με την κόρη του Εύη, που επιθυμεί να είναι υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία. Μέχρι τώρα ο κ. Τατούλης δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος ό,τι και να γίνει, αλλά ενδέχεται να αναθεωρήσει τη θέση του για χάρη της κόρης του. Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση του κ. Τατούλη θα ληφθεί με γνώμονα το οικογενειακό συμφέρον, αφού όλα δείχνουν πως η πολιτική του καριέρα πλησιάζει στο τέλος της.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video