ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ε .Σ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Κατάθεση πρότασης για ένταξη της Κορίνθου στο πρόγραμμα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου.


ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ε .Σ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.  Κατάθεση πρότασης για ένταξη της Κορίνθου στο πρόγραμμα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου.
Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα έντονων προσπαθειών  ολοκληρώθηκε  η κατάθεση της πρότασης για την ένταξη της Κορίνθου στο πρόγραμμα Open Mall .
H ένταξη στο πρόγραμμα αυτό που αδιαμφισβήτητα θα δώσει πνοή στην πρωτεύουσα του Νομού ήταν επί σειρά ετών στις προτεραιότητες του Εμπορικού Συλλόγου και πλέον με την κατάθεση της πρότασης έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Μετά από την θετική αυτή εξέλιξη, ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου και ο πρόεδρος κ. Γεώργαρης σημειώνουν την ικανοποίηση τους  για την έγκαιρη κατάθεση της πρότασης , αλλά και την αισιοδοξία  για την έγκριση της που θα σημάνει και την έναρξη των διαδικασιών, των έργων και των παρεμβάσεων που θα δώσουν άλλη όψη στο κέντρο της Κορίνθου, αλλά και δυναμική ώθηση στην εμπορική κίνηση της πόλης,  με την ανάδειξη της αγοράς και του εμπορικού κέντρου.
Ειδικότερα, η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτεί δράσεις αστικής ανάπλασης, με στόχο τη δημιουργία ανοικτού εμπορικού κέντρου σε πεζοδρόμους και οδούς ήπιας κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης και εφόσον εγκριθεί θα υλοποιηθεί από το Δήμο Κορινθίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κορινθίων κο. Αλέξανδρο Πνευματικό, το Δημοτικό συμβούλιο, όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή την συνεργασία και φυσικά τα μέλη του Συλλόγου που υπέγραψαν αλλά και όσους εξέφρασαν την αντίθεση τους για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.
Δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο να γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την βελτίωση των υπηρεσιών, ως προς την ποιότητα, την ανταγωνιστικότητα και το τελικό κέρδος για τους καταναλωτές συμπολίτες μας, αλλά και για τον εμπορικό κόσμο που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται σκληρά.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Β.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                                                      Α.ΚΑΪΛΑΝΗΣ



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video