ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2004

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή ηγεσίας, Έμφραγμα ο Γιάννης Γκεζερλής, Έχασε τη μάχη ο Νίκος Οικονομόπουλος, Αθήνα-Κόρινθος σε 48', υποψηφιότητες Σεργεντάνη και Σκούρα με τη Ν.Δ.

Στο Λουτράκι ο αρχηγός της μειοψηφίας Γ. Γκιώνης θεωρεί τον Δήμαρχο Π. Παύλου "υπο προθεσμία" μετά τις πληροφορίες για επανάληψη των εκλογών του 2002

• Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και στο ΠΑΣΟΚ ο προβληματισμός σχετικά με την επομένη των εκλογών έχει υπερκαλύψει τον αρχικό ενθουσιασμό για την αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος.

• Έχασε τελικά την μάχη με τον καρκίνο ο Νομαρχιακός σύμβουλος Νίκος Οικονομόπουλος σε νοσοκομείο των Αθηνών την Παρασκευή 30/1 το πρωϊ, σε ηλικία 58 ετών.

Έμφραγμα υπέστη ο Δήμαρχος Σολυγείας Γ. Γκεζερλής την προηγούμενη εβδομάδα ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδεύσει στο εξωτερικό και νοσηλεύεται τώρα στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Αθήνας.

Αθήνα-Κόρινθος από τον Ιούλιο σε 48'. Τα έργα του προαστιακού σιδηρόδρομου βρίσκονται στην κορύφωσή τους και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις απο τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η λειτουργία του

• Σε συζήτηση των οργάνων της Ν.Δ. προτάθηκε στο γιατρό Χρ. Σεργεντάνη και στον πρώην Δήμαρχο Ξυλοκάστρου Δ. Σκούρα να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο στο νομό μας αλλά και οι δυο
τους αρνήθηκαν την πρόταση αυτή


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video