ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η συμφωνία των Πρεσπων και η συζήτηση των απρεπών…

Γράφει ο Θόδωρος ΓαλανόπουλοςΕάν το θέμα είναι η συμφωνία των Πρεσπών, στη Βουλή γίνεται η συζήτηση των απρεπών! Δεν παραβλέπω βέβαια ότι ακόμα και την τελευταία μέρα στο υπουργείο άμυνας, ο χοντρός έκανε το σόου του και έβαλε αεροπλάνα πολεμικά να πετάνε πάνω από το κεφάλι του! Ένας τύπος που υπό άλλες συνθήκες, μύγες να πετούσαν πάνω από το κεφάλι του ,δεν θα μπορούσε να τις χτυπήσει από τη μουργέλα που θα ένιωθε με τα μπριζολάκια που θα είχε καταβροχθίσει! Κατά τα άλλα οι αριστεροί της κυβέρνησης νιώθουν πολύ απελευθερωμένοι, και πιο αριστεροί τώρα που του έφυγε το ακροδεξιό βαρίδι! Έκαναν τη δουλειά τους με τους ψήφους του τόσον καιρό, και τώρα μας παριστάνουν την απελευθέρωση της Τροπολιτσάς! Όμως όλοι βολεύτηκαν, οι βουλευτές του Καμμένου γίνανε αριστεροί και πάνε κατά του ΣΥΡΙΖΑ για να βολευτούν καλά, και αυτός πήγε και βρήκε άλλον από το Λεβέντη!
 Ο κλέψας του κλέψαντος, ή όπως λέει ο λαός μας …αλλαξοκωλιές Ναύαρχος στο υπουργείο άμυνας πρώτη φορά, όπου με την παραλαβή του υπουργείου, έφερε μαζί του και τον γιο του που είναι μάγειρας! Σαν να μας έλεγε: εδώ θα φάμε καλά! Κεντρικό νόημα αυτής της αναμπουμπούλας όλες αυτές τις μέρες; Ο βουλευτής πρέπει να περιδιαβαίνει από όλα τα μετερίζια από όλες τις γειτονιές και από όλα τα κόμματα μέχρι να βρει την τύχη του! Από κόμμα σε κόμμα κάπου θα του κάτσει η καλή! Παπαχριστόπουλος πέρασε από όλα τα κόμματα και έβαλε λιμάνι για το ΣΥΡΙΖΑ! Δανέλλης, ο 151 που έγινε το διαμάντι του Νείλου, και κοστίζει όσο μία ολάκερη συμφωνία, όσο μία εκλογική μάχη, και όσο όλοι οι μισθοί των βουλευτών για αρκετούς μήνες! Όσο για την ψήφο εμπιστοσύνης αφήστε το καλύτερα! Ψήφος έμμισθης ευθύνης θα έπρεπε να λέγεται! Γιατί η εμπιστοσύνη Είναι μία λέξη που στις μέρες μας έγινε κάτι σαν τα κινεζικά βρακιά ,μία φορά τα πλένεις, ξεχειλώνουν και τα πετάς και αγοράζεις αλλά! Ξεχείλωσαν και οι λέξεις αγαπητοί μου και έχασαν τη σημασία τους! ούτε εμπιστοσύνη ούτε φιλότιμο, ούτε πολιτική εντιμότητα! Μπάτε σκύλοι αλέστε και ψηφίστε!
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video