ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π. Τατούλης: «Ο Εθελοντισμός αποτελεί δείγμα πολιτισμού και ανθρωπισμού»

«Ο Εθελοντισμός αποτελεί δείγμα πολιτισμού και προάγει τον ανθρωπισμό» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης και απονομής τιμητικών διακρίσεων στους εθελοντικούς συλλόγους δασοπυροσβεστών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και τιμήθηκαν οι εθελοντικοί σύλλογοι δασοπυροσβεστών, που με αυτοθυσία και περίσσεια ψυχή βοηθούν σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Ο Περιφερειάρχης ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας την σημασία και την αξία του εθελοντισμού «Χαίρομαι για το κλίμα του εθελοντισμού που υπάρχει στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο. Οι εθελοντικές ομάδες αποτελούν το μεγαλύτερο πολιτισμικό υπόβαθρο που έχει η κοινωνία, διότι ο εθελοντισμός αποτελεί ένα δείγμα του πολιτισμού μας και τις αξίες κάθε κοινωνίας» Για να συνεχίσει ο κ. Τατούλης λέγοντας ότι: 
«Χωρίς την εθελοντική συνείδηση στον τόπο μας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε και χαίρομαι ιδιαίτερα για την βοήθεια σας όλα αυτά τα χρόνια. Είστε οι χρήσιμοι συνεπίκουροι βοηθοί σε όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει, σε όλα τα φαινόμενα φυσικών καταστροφών, σε όλα τα φαινόμενα διάσωσης και τις ικανότητες σας, τις παραχωρήσατε από αισθήματα καρδιάς σε όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και όπου αλλού κληθήκατε. Εμείς λοιπόν τιμούμε το πνεύμα, αυτές τις ομάδες και όλους εσάς, για να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλο τον Κορινθιακό και Πελοποννησιακό λαό, ότι αυτές οι δυνατότητες προάγουν τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό μας. Πάνω από όλα μας απεγκλωβίζουν από τον άκλητο και άκρατο ατομισμό, που νοθεύει την συλλογική συνείδηση και την προσπάθεια μας» ΟΠεριφερειάρχης δίνει το στίγμα και για την επόμενη μέρα τονίζοντας ότι: «Το δεύτερο σημαντικό βήμα είναι πώς από δω και στο εξής επιθυμούμε ευρύτερη συνεργασία.
 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εξασφαλίσει χρήματα για την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις υποδομές, που απαιτούνται για την καλύτερη επίτευξη του στόχου και του έργου σας. Η συνεργασία μεταξύ σας να είναι τέτοια ώστε να υπάρχει η επιχειρησιακή ετοιμότητα και αρτιότητα, αποδίδοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας.» Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά τους: «Γνωρίζω πώς η προσφορά αυτή και το παράδειγμά σας απαιτεί προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, αλλά όλα αυτά ξεπερνιούνται μέσα από την αγαλλίαση που νιώθετε όταν επιτυγχάνετε τους στόχους και τους σκοπούς, που έχετε θέσει. Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας»
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video