ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Νεκταρία Καρατζή-Αλατζάκη και η Ιωάννα Κοσμά με τον Πελ. Καλλίρη στις εκλογές του Μαίου

Δυο Κορίνθιες δηλώνουν την υποστήριξή τους στον Πελ. Καλλίρη

ΔΗΛΩΣΗ Νεκταρίας Καρατζή- Αλατζάκη

Η επιλογή του Δημάρχου Κορινθίων το 2019, είναι μια καθοριστική πράξη και ίσως η πιο καθοριστική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες.

Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες.

Έφτασε ο καιρός να αλλάξουμε πορεία και να βαδίσουμε μια νέα, διαφορετική,  μία πορεία που σίγουρα θα αξίζει στην Ιστορία και τις προοπτικές της Κορίνθου. Που θα αξίζει στους πολίτες του τόπου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, θεώρησα ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να απουσιάσω. Ως άνθρωπος της αγοράς για 19 χρόνια, θεωρώ ότι μπορώ να συνδράμω στη διαμόρφωση καλύτερου πλαισίου και προοπτικών για την τοπική οικονομία με πολυεπίπεδα οφέλη για την Κοινωνία.

Με δήμαρχο Κορινθίων τον Πελοπίδα Καλλίρη είναι σίγουρο πως ο Δήμος μας  θα βρει αυτήν την πορεία που του αρμόζει.

Και αυτό το εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, το ήθος, το έργο του, η ευπρέπεια, και η αποτελεσματικότητά του.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης, με βοηθούς και συμπαραστάτες μία ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά και των δοκιμασμένων στην αυτοδιοίκηση και αναγνωρισμένων για την προσφορά τους στελεχών, θα οδηγήσει  το Δήμο μας στη θέση που τουαξίζει. Στη θέση που όλοι προσδοκούμε. Σε θέση πρωταγωνιστή.

Σε αυτή τη γνήσια και ειλικρινήπροσπάθεια, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων.

Νεκταρία Καρατζή- Αλατζάκη
Έμπορος
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΣΜΑ

Ασχολήθηκα από νεαρή ηλικία με την Αυτοδιοίκηση, ως εκλεγμένη Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άσσου (2006-2010). Διδάχθηκα τη σπουδαία σημασία της εκπροσώπησης των συντοπιτών μου και εκτίμησα από νωρίς την αξία, αλλά και την ευθύνη αυτού του καθήκοντος.

Στα όρια του σημερινού Δήμου Κορινθίων, δυστυχώς επιβεβαιώνεται η παραμέληση των περιοχών που συνενώθηκαν διοικητικά με την Κόρινθο, κι η ανάγκη για περισσότερη μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή του τόπου μας, είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Ανήκω στη  νέα γενιά που αν και αδικήθηκε, δεν εγκαταλείπει και αγωνίζεται.

Ανήκω στη νέα γενιά που συμμετέχει στα κοινά για να παραδώσει κάτι καλύτερο από αυτό που παρέλαβε.

Διεκδικώ σε κάθε εκλογική διαδικασία την ευκαιρία να προσφέρω, από όποια θέση με ορίσουν οι συμπολίτες μου.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, αναγνωρίζοντας το έργο του  παράγει ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, αλλά και αναγνωρίζοντάς την προσφορά του στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ανήκω πολιτικά και υπηρετώ από τη θέση της Αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής.

Ιωάννα Κοσμά
Φιλόλογος
Αντιπρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video