ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλίας Ανδρικόπουλος .. «Έχω σοβαρό πρόβλημα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά»

Ο Δήμαρχος ουσιαστικά έκανε έναν απολογισμό αποτυχιών, λαθών και αστοχιών και για όλη τη στασιμότητα και την αδράνεια επεχείρησε να τα φορτώσει όλα σε κάποιους άλλους

Μία ζοφερή κατάσταση για το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης παρουσίασε ο Δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Ανδρικόπουλος σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Μαίρη Νικολοπούλου.

Ο Δήμαρχος ουσιαστικά έκανε έναν απολογισμό αποτυχιών, λαθών και αστοχιών και για όλη τη στασιμότητα και την αδράνεια επεχείρησε να τα φορτώσει όλα σε κάποιους άλλους.

Τα 31’ που διήρκεσε η συνέντευξη ήσαν γεμάτα από αρνητικές αναφορές.

Είπε

 • «Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά»,
 • «Ο Δήμος έχει αρκετά προβλήματα»,
 • «ο Δήμος έχει χρέη»,
 • «ο Δήμος έχει δικαστικές διενέξεις με εργολάβους»,
 • «Ήσαν 5 χρόνια πολύ δύσκολα»,
 • «Έχουμε κάνει πολλά λάθη»,
 • «Έχω σοβαρό πρόβλημα (εκλογικό)»,
 • «Το Ξυλόκαστρο έχει πάρα πολλά προβλήματα»,
 • «Ζητάω συγνώμη», κλπ. κλπ.

Και ποιος φταίει για όλα τα παραπάνω;

Σύμφωνα με το Δήμαρχο όλοι οι άλλοι έχουν το μεγαλύτερο μερτικό ευθύνης. Πιο συγκεκριμένα είπε

 • «Φταίνε κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου»
 • «Φταίνε οι επαγγελματίες των Τρικάλων που δεν θέλουν να συνεργαστούν»
 • «Φταίνε οι επαγγελματίες στο Ξυλόκαστρο»
 • «Φταίνε οι δημότες που βγαίνουν να πιουν ουίσκι και δεν πληρώνουν τα τέλη στο Δήμο»
 • «Φταίει ο Τατούλης που δεν υποστήριξε την περιοχή μας»
 • «Φταίει η οικονομική κρίση»

Βέβαια, σύμφωνα με το Δήμαρχο υπάρχουν και κάποιοι που δεν φταίνε. Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά, οι παλιοί του φίλοι στην Κυβέρνηση από τους οποίους (όπως γράψαμε προσφάτως) αναζητεί ένα σωσίβιο για την πολιτική του σωτηρία.

Εδώ δεν έκλεισε απλά ένα μάτι στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, τα έκλεισε και τα δυο σε σημείο να αναρωτιέται κάποιος γιατί τότε δεν έθεσε υποψηφιότητα για το χρίσμα του κόμματος.

Ο Δήμαρχος μέσα σε 31’ απαντήσεων δεν βρήκε να αναλύσει ούτε ένα έργο για το οποίο το Ξυλόκαστρο ή ο Δήμος συνολικότερα να μπορεί να αισθανθεί κάποια ελπίδα για το μέλλον, κάποια υπερηφάνεια.

Μιζέρια, μιζέρια, μιζέρια.

Ακόμη και στο χιονοδρομικό της Ζήρειας, το οποίο αρχίζει και απολαμβάνει κάποιας φήμης τα τελευταία χρόνια, έπρεπε να πάει ο στενός συνεργάτης του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης (και εκλεγμένος σύμβουλός του), ο Σπύρος Αποστολόπουλος, για να μπορέσει να ορθοποδήσει το Κέντρο.

Ο Δήμαρχος πάντως, επεχείρησε σε κάποια σημεία να ελαφρύνει κάπως την κατάσταση αναφέροντας ότι και ο ίδιος έχει κάνει λάθη και φέρει ένα μερτικό ευθύνης.

Όμως αυτό τελικά φάνηκε περισσότερο ως μία παραπλάνηση προς τον κόσμο αφού ενώ το επαναλάμβανε δεν ανέφερε ούτε ένα συγκεκριμένο.

Μάλλον, διότι όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα στη συνέντευξη, «ο καθένας κοιτάζει να υποβαθμίσει το πρόβλημά του και να αναδείξει τα δυνατά του σημεία».

Στην περιοχή πάντως δεν ξεχνούν ότι

 • ο Δήμαρχος το 2014 στήριξε τον Τατούλη και τώρα τον κατηγορεί ότι δεν πήγε μία φορά στο Δημαρχείο και
 • στηρίχτηκε με χέρια και πόδια από τους Νεοδημοκράτες παράγοντες της περιοχής και τώρα ευχαριστεί το ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι έχει καταθέσει την κομματική του ταυτότητα

Σε Απόγνωση.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video