ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2005

Ισόβια στον αιµοµείκτη του Ζευγολατιού - Πτώση του τζίρου στην αγορά της Κορίνθου μέχρι 40% - 10.000 νέα αυτοκίνητα στην Κορινθία - 20.000 αλλοδαππ'ι στην Κορινθία - "Τριτοκοσµική κατάσταση στα µαγειρεία του Νοσοκοµείου"

Ισόβια στον αιµοµείκτη του Ζευγολατιού - Τελικά, η απόφαση ήταν για ισόβια και 25 χρόνια για όλα τα υπόλοιπα αδικήµατα του. Ενδιαφέρον όµως παρουσιάζχει η άποψη κάποιων κατοίκων του Ζευγολατιού που σε τηλεοπτική εκποµπή υποστήριξαν ότι "αυτά τα πράγµατα δεν πρέπει να συζητούνται"..

• Η πτώση του τζίρου στην αγορά της Κορίνθου για τον Ιανουάριο του 2005 ξεκινά από το 20% και φτάνει στα 35% και σε κάποιες περιπτώσεις στο 40% σε σχέση µε πέρυσι! Ενδιαφέρον έχει και η σύγκριση µε το 1995. Σε σύγκριση λοιπόν µε όσα συνέβαιναν πριν από 14 χρόνια η πτώση του τζίρου ξεπερνά το 140% γεγονός που αποκαλύπτει την πλήρη καταβαράθρωση των οικονοµικών δεδοµένων στον νοµό.

• Ο Υπ. Υγείας N. Κακλαµάνης επισκέπτεται το Νοσοκοµείο Κορίνθου και αναφωνεί .. "Τριτοκοσµική κατάσταση στα µαγειρεία του Νοσοκοµείου"

• Νέο χώρο για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην Α. Κορινθία φαίνεται να δείχνει ο Δήµος Κορινθίων αν και ο χρόνος για την κατασκευή του λιγοστεύει καθώς το 2007 εκπνεέι και αναµένονται πρόστιµα από την Ε.Ε.

10.000 νέα αυτοκίνητα στην Κορινθία. Σύµφωνα µε στοιχεία του Υπουργείου Συγκοινωνιών (από τη Νοµαρχία Κορινθίας) για τα έτη 2003 και 2004 η αύξηση των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν αγγίζει τα 10000.

• Ο Αλ. Πνευµατικός διαγράφει το σύµβουλο και φίλο του Γ. Φαρµάκη από το συνδυασµό της µειοψηφίας στο Δήµο Κορινθίων έπειτα από την αποδοχή της θέσης του προέδρου της Αναπτυξιακής από το Δήµαρχο Θ. Θωµαίδη.

• Σε 20.000 υπολογίζεται ο αριθµός των αλλοδαπών στην Κορινθία. ενώ ο αριθµός εκτρώσεων στο Νοσοκοµείο της Κορίνθου για το 2004 ήταν 720 όσες περίπου και οι γεννήσεις.

Χαµός στην Ευρωστίνη. Οι επιλογές του Δηµάρχου Ευρωστίνης κ. Δ. Δούσκα σχετικά µε τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. αλλά και οι συγκεκριµένων στελεχών οδήγησαν κατ' αρχάς στην ανεξαρτητοποίηση του πρώην προέδρου του Δ.Σ. κ. Λύρα και έπειτα στην ίδια κίνηση από τον Δηµ. σύµβουλο κ. Μαραµαθά..

• Κλειστή θα παραµείνει η ΔΟΥ Κορίνθου για το κοινό τη Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 του µήνα λόγω µεταστέγασης της στο νέο κτήριο στην οδό Πατρών 83.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video