ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 ξεκίνησε το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι, στο οποίο θα μετάσχουν 22 πληρώματα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου, με πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Σε συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος ευχήθηκε «καλή επιτυχία στο 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι» και απηύθυνε ευχαριστίες προς τους εθελοντές «γιατί το Καλαματιανό Καρναβάλι είναι στα χέρια των εθελοντών μας, όλων αυτών οι οποίοι θα κοπιάσουν, θα ετοιμάσουν τα πληρώματα, θα συμμετάσχουν, θα ξοδευτούν ώστε να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση και, το κυριότερο, θα προσφέρουν τον εαυτό τους, την ψυχή τους, το γέλιο τους, ώστε η πόλη κάποιες μέρες να είναι χαρούμενη». Ο Π. Νίκας τους ευχαρίστησε «γιατί θα κρατήσουν τη νεολαία στην Καλαμάτα, θα έρθουν και από άλλες περιοχές νέοι άνθρωποι και μεγαλύτεροι, όσοι αρέσκονται σε αυτού του είδους εκδηλώσεις. Ο σκοπός του Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι πρώτα-πρώτα ψυχαγωγικός, να προσφέρουμε στον κόσμο δωρεάν ψυχαγωγία και, ασφαλώς, είναι και οικονομικός, με την έννοια του να βοηθήσουμε τα καταστήματα, κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος, τις ημέρες των Απόκρεω». Ο Δήμαρχος κάλεσε όλους να έλθουν στην Καλαμάτα κατά τις ημέρες των εκδηλώσεων και παρέσχε τη διαβεβαίωση ότι «όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος». Προσέθεσε δε ότι «η Καρναβαλική Επιτροπή έχει λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε οι εκδηλώσεις να είναι καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά», αναφέροντας πως «ο Σωτήρης Γεωργούντζος, που κάθεται εδώ στα αριστερά μου, είναι μία από τις εγγυήσεις που έχουμε, ώστε οι εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν και στις οποίες θα συμμετάσχει να έχουν έναν πιο ζωντανό χαρακτήρα, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές». Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Καρναβαλικής Επιτροπής Χρυσή Λιάππα, επισημαίνοντας ότι με τον καλό της χαρακτήρα και το οργανωτικό της πνεύμα αποτελεί εγγύηση, ώστε όλα να πάνε φέτος καλύτερα. Η κα Λιάππα, ακολούθως, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς τους εθελοντές και τους χορηγούς. Έκανε, επίσης, αναφορά στο περιοδικό του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Γνωστοποίησε, ακόμη, πως ένα νέο πρόσωπο, ο Τελάλης, θα ανακοινώνει ό,τι είναι σχετικό με το Καρναβάλι. Για πρώτη φορά, ο Τελάλης θα αναλάβει δράση στο κέντρο της Καλαμάτας το Σάββατο 16/2, στις 12:30 μετά το μεσημέρι. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ VIDEO
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video