ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δυναμική απάντηση του Αννίβα Παπακυριάκου για τα «ψέματα Μανάβη» - Απειλές για ‘προσωπικό πόλεμο’

Πολιτικούς «κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, κατά του υποψήφιου Δημάρχου, Θανάση Μανάβη, με ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές το πρωί η δημοτική του παράταξη.

Πολιτικούς «κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, κατά του υποψήφιου Δημάρχου, Θ. Μανάβη, με ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές το πρωί η δημοτική του παράταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή η τακτική του Θ. Μανάβη να προσπαθεί από τη μία πλευρά να οικειοποιηθεί όποια θετική εξέλιξη συμβαίνει στην περιοχή (π.χ. τα 3 εκ. ευρώ που εξασφάλισε ο Δήμαρχος για τις καταστροφές από τον κυκλώνα «Ζορμπά») και από την άλλη πλευρά να «μπλέκει» ψέματα και αλήθειες (σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή) οδήγησε σε μία δυναμική απάντηση από το Δήμαρχο.

Ο κ. Παπακυριάκος στην ανακοίνωση της παράταξης του

  • μιλά για αστείους ισχυρισμούς στην υπόθεση των 3 εκ. του Ζορμπά,
  • μιλά για συστηματική προσπάθεια του κ. Μανάβη να ξεγελάσει τον κόσμο με επικοινωνιακά τρικ ώστε να κερδίσει μερίδιο από πολιτικά κέρδη για τα οποία «δεν εργάστηκε, δεν έτρεξε, δεν μόχθησε και δεν αγχώθηκε» ,
  • μιλά για «άγνοια και αμάθεια» που διακρίνουν τον υποψήφιο και καταλήγει λέγοντας ότι  
  • η Δημοτική Αρχή κατάφερε να νοικοκυρέψει τον τόπο μέσα από πολλά εμπόδια που κληρονόμησε από άλλους

Η συνέχεια δόθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου ο κ. Μανάβης εμφανώς εκνευρισμένος προειδοποίησε για «προσωπικές επιθέσεις σε όλα τα επίπεδα» η οποία ανάγκασε το Δήμαρχο να ζητήσει διευκρινήσεις «αν πρέπει να φυλαγόμαστε τα βράδια».

Η αίσθηση που μένει είναι ότι ο κ. Μανάβης μάλλον κάποια αφορμή ζητάει ώστε να πάει τη μάχη σε κάποιο άλλο επίπεδο όπου πιθανώς να θεωρεί ότι θα βγει κερδισμένος. Τώρα, βέβαια, τι είδους απειλές ήταν αυτές για τις "προσωπικές επιθέσεις" θα το δείξει ο χρόνος.

Πάντως έχουμε τη γνώμη ότι ο κόσμος της Βόχας και του Βέλου είναι μάλλον φιλήσυχος και δεν θα επιθυμούσε εντάσεις και απειλές για προσωπικά ανθρώπων που δεν τον αφορούν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – καταπέλτης του Δημάρχου

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Μανάβη για τα 3.000.000 ευρώ που εξασφάλισε ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος για τις ζημιές από τον κυκλώνα «Ζορμπά».

Οι ισχυρισμοί του είναι το λιγότερο ΑΣΤΕΙΟΙ αφού προσπαθεί να μας πείσει ότι τα χρήματα ήρθαν στο Δήμο επειδή έβγαλε μία ανακοίνωση ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος έτρεξε, διεκδίκησε και κατάφερε να εξασφαλίσει τα χρήματα για την περιοχή πριν από 4 μήνες ουσιαστικά, σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και το γ.γ. του, κ. Γ. Δέδε. 

Είναι η συστηματική προσπάθειά του να ξεγελάσει τον κόσμο με επικοινωνιακά τρυκ όπου εμφανίζεται κάθε φορά που συμβαίνει μία θετική εξέλιξη ως αυτός που μας το έχει πει προηγουμένως.

Ο κ. Μανάβης θέλει μερίδιο από πολιτικά κέρδη για τα οποία δεν εργάστηκε, δεν έτρεξε, δεν μόχθησε και δεν αγχώθηκε αλλά προσπαθεί με αμπελοφιλοσοφίες πίσω από ένα πληκτρολόγιο να υφαρπάξει ψήφους.

  • Που ήταν ο κ. Μανάβης τα τελευταία 4,5 χρόνια;
  • Ποια οράματα του μας ανέλυσε αυτά τα χρόνια;
  • Ποια ήταν η κριτική του και πόσες προτάσεις δικές μας ψήφισε ; Τις ξέχασε;
  • Ποιες ήταν οι πρωτοβουλίες του;
  • Που ήταν οι τεχνοκράτες που λέει ότι κουβαλά μαζί του;
  • Τι καινούριο έφερε στον τόπο;

 

ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

Κάθε επιτυχής προσπάθεια του Δήμου είναι και μία στενοχώρια για τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος επιχειρεί να «βαφτίζει» το κρέας ως ψάρι κατά πως τον βολεύει. Όταν συμβαίνει μια ευχάριστη εξέλιξη για τον τόπο αυτό συμβαίνει εξ’ αιτίας άλλων ή και του ιδίου και όταν ο Δήμος αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο φταίει βέβαια ο Δήμαρχος. 

Ο κ. Μανάβης ξυπνώντας από το «λήθαργο» 4,5 χρόνων αποφάσισε να κάνει αντιπολίτευση

  • με καταιγισμό ψεμάτων,
  • με παραπληροφόρηση
  • με μεγάλα και παχυλά λόγια,
  • με ανέφικτα οράματα που δεν μας αναλύει,
  • με κλεμμένα βίντεο,
  • με ραβασάκια στις ομιλίες,
  • με τη διαστρέβλωση της αλήθειας,
  • με άκρατο λαϊκισμό.    

Ακόμη και τώρα ΑΓΝΟΕΙ τι σημαίνει ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, Πρόγραμμα και πως εντάσσεσαι σε αυτό, τι σημαίνει ανάθεση και τι δημοπρασία. Η ΑΓΝΟΙΑ και η ΑΜΑΘΕΙΑ δεν καλύπτονται με ραβασάκια στις ομιλίες και με προκατασκευασμένα λογύδρια στο Facebook.   

Η Δημοτική Αρχή κατάφερε να νοικοκυρέψει τον τόπο μας μέσα από πολλά εμπόδια που κληρονόμησε από άλλους.  Παρακολουθεί χρηματοδοτήσεις, συντάσσει μελέτες, καταθέτει προτάσεις, εξασφαλίζει πόρους  για να πάμε μπροστά. Και πάμε μπροστά παρ’ όλα τα εμπόδια.

Προς μεγάλη λύπη του κ. Μανάβη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video