ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

‘Ξέφραγο αμπέλι’ η Ν.Δ. στην Πελοπόννησο - Αλωνίζει ο Τατούλης με μεταγραφές, αγκαλιές και βραβεύσει

Τελικά φαίνεται ότι η Ν.Δ. είτε δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει τα «αυτογκόλ» με τον Πέτρο Τατούλη ή κάποια συνωμοσία συμβαίνει γύρω από την Πελοπόννησο και απλά δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε.

Τελικά φαίνεται ότι η Ν.Δ. είτε δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει τα «αυτογκόλ» με τον Πέτρο Τατούλη ή κάποια συνωμοσία συμβαίνει γύρω από την Πελοπόννησο και απλά δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε.

Πριν μερικές ημέρες η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, ανακοίνωσε ότι η Εύη Τατούλη δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Ταυτόχρονα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, για τα φτωχά του αποτελέσματα στο χώρο του τουρισμού.

Αυτή η κίνηση ερμηνεύθηκε ως μία ένδειξη ότι η Ν.Δ. σκληραίνει τη στάση της στον Περιφερειάρχη και ταυτόχρονα επιχειρεί μία μεγαλύτερη κομματική συσπείρωση γύρω από το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα.

Δυο ημέρες αργότερα, βλέπουμε την κα Όλγα Κεφαλογιάννη να βραβεύει τον κ. Τατούλη για την συνεισφορά του στο χώρο του .. τουρισμού.  

Και μία ημέρα αργότερα, στη γιορτή των Κρητών στην Κόρινθο, ο Πέτρος Τατούλης είχε πάρει αγκαλιά τον ξάδερφο της Όλγας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, και κατά .. τύχη ο φακός τους έπιασε.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι είτε κάποιοι θέλουν να κάνουν επίδειξη ισχύος στην κα Σπυράκη και στον κ. Μητσοτάκη ή οι φιλίες του Πέτρου είναι τόσο γλυκές που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τους φίλους του ούτε οι εντολές της ηγεσίας.

Αυτά βλέπει και ο κόσμος και αναρωτιέται «ποιος δουλεύει ποιον». Πως γίνεται ένα κόμμα να αυτοαναιρείται σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Πόσο "ξέφραγο αμπέλι" έχει γίνει;

Μπαίνει ο Πέτρος και παίρνει έτσι απλά μία πρωην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. (την κα Γ. Μπάγκα, μόλις στις προηγούμενες εκλογές) και κάθονται και τον κοιτούν. Καμία διαγραφή, καμία αντεπίθεση, καμία αντίδραση.

Δεν ξέρουμε ο κ. Νίκας αν τα βλέπει όλα αυτά, αν τα καταλαβαίνει και αν έχει σκοπό να προχωρήσει σε δυναμικές κινήσεις. Η ουσία είναι ότι όλα αυτά δεν βγάζουν κάποιο θετικό μήνμυμα και η καμπάνια υπονομεύεται. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video