ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ψηφοθηρία άνευ προηγούμενου… στις πλάτες των πλημμυροπαθών»

Απάντηση υπήρξε από τη δημοτική αρχή του Γ. Τσώνη στη Μεσσήνη στη δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Γ. Αθανασόπουλου. Με τίτλο «Ψηφοθηρία άνευ προηγούμενου… στις πλάτες των πλημμυροπαθών» η πλευρά του Δημάρχου αναφέρει:
 “Ο κ. Αθανασόπουλος, αν και υπάλληλος του ΕΛΓΑ, οφείλει να γνωρίζει το νομικό πλαίσιο, το οποίο είναι ξεκάθαρο. Ωστόσο, η υποψηφιότητά του για το Δήμο Μεσσήνης τον αναγκάζει να το αποσιωπά και τον οδηγεί σε μια άνευ προηγούμενου προσπάθεια ψηφοθηρίας και μικροπολιτικής. Αιφνιδιασμένος, από την επίσκεψη του διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ στη Μεσσήνη αλλά και τις κατ’ επανάληψη συναντήσεις με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ.Τσώνη, αρνείται να αποδεχτεί την εποικοδομητική και ουσιαστική προσπάθεια αλλά και τις πιέσεις που ασκεί ο Δήμαρχος, προκειμένου να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Αθανασόπουλο ότι οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του κ. Τσώνη προκειμένου να αναδείξει το μέγεθος του προβλήματος και να δοθούν άμεσα λύσεις τόσο από τον ΕΛΓΑ όσο και από το Υπουργείο . Καλούμε τον κ. Αθανασόπουλο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που δεν προσφέρονται για μικροπολιτική και του υπενθυμίζουμε ότι το πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video