ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Θεοφάνης Κουρεμπές, σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων του μεσσηνιακού τύπου που ακολούθησαν μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στη περιοχή δηλώνει τα εξής:
«Είναι αντιληπτή η προσπάθεια εκ μέρους της Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Νικολάκου, αλλά και του υποψήφιου Δημάρχου Μεσήνης κ. Αθανασόπουλου να εντάξουν ζωτικά για τους αγρότες ζητήματα, στο προεκλογικό κλίμα και να τα εμπλέξουν με τις προεκλογικές τους αγωνίες. Θα τους συνιστούσα, ωστόσο, να το αποφύγουν. Εκτός αυτού, οι αγρότες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα αν η διοίκηση του ΕΛΓΑ περιορίζει την δραστηριότητά της σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή ουσίας. Ως προς το περιεχόμενο των τοποθετήσεών τους θα είχα να πληροφορήσω, τόσο την κα Νικολάκου όσο και τον συντάκτη της ‘’Ελευθερίας’’ που έσπευσε να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς της, ότι ο ΕΛΓΑ ως δημόσιος Οργανισμός καλύπτει ό,τι προβλέπεται από το νόμο και τον σχετικό κανονισμό και δεν κινείται και αποφασίζει με τρόπο αυθαίρετο.
Κάτι που θα μπορούσε να τους επιβεβαιώσει και ο κ. Αθανασόπουλος, ως υπάλληλος του ΕΛΓΑ… Προς δε, τώρα, τον κ. Αθανασόπουλο και τα περί ‘’επικοινωνιακού τύπου’’ επίσκεψη που έκανα στην περιοχή, θα ήθελα να του θυμίσω ότι και πριν έναν χρόνο είχα πραγματοποιήσει ανάλογη. Τότε, βέβαια, δεν είχε χαρακτηριστεί από μέρους του ως επικοινωνιακή και μόνο, προφανώς επειδή τότε δεν βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο… Επειδή, όμως, η επίσκεψή μου αυτή, ήταν μια επίσκεψη ουσίας και λύσεων όπως συνήθως, πάμε στο δια ταύτα . Ενημερώνω, λοιπόν, ότι κατά τη συνάντηση στο δημαρχείο και τη συνεννόηση με το ΥΠΑΑΤ που ακολούθησε, βρέθηκαν λύσεις για την πατάτα που λόγω της πλημμύρας δεν είχε φυτρώσει, για το θέμα της στήριξης των αγροτών στο νομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τον πατατόσπορο από προβληματική σπορομερίδα, αλλά και για την παροχή βοήθειας για τη διευθέτηση ζητημάτων με τη ΔΕΗ."
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video