ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση Κορίνθιου αντιδημάρχου που έχασε το μωρό του

Με ανάρτησή του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης, ο Απ. Καραχοντζίτης, αντιδήμαρχος Νεμέας, γράφει για το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης του, που εντελώς ξαφνικά, παρουσίασε πρόβλημα με την καρδούλα της και λίγες ημέρες μετά δεν άντεξε

Με ανάρτησή του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης, ο Απ. Καραχοντζίτης, αντιδήμαρχος Νεμέας, γράφει για το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης του, που εντελώς ξαφνικά, παρουσίασε πρόβλημα με την καρδούλα της και λίγες ημέρες μετά δεν άντεξε. Την Τρίτη 5 Μαρτίου, έγινε η κηδεία του στη Νεμέα παρουσία λίγων ατόμων!

Δείτε το μήνυμά του, που λυγίζει ακόμα και τους πιο σκληρούς:

 “Εγώ και η οικογένειά μου θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις 11 δραματικές ημέρες που το μικρό μας αγγελούδι πάλευε να κρατηθεί στην ζωή.

Η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σας ήταν πρωτόγνωρο και συγκινητικό και είναι αυτό που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.

Ένα ευχαριστώ ξέρω πως δεν φτάνει ειδικά για όσους μέρα νύχτα ήταν μονίμως στο πλευρό μας και έκαναν το πρόβλημά μας δικό τους πρόβλημα προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μας βοηθήσουν και να απαλύνουν τον πόνο μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να έχει καλά όλα τα παιδιά του κόσμου και όλες οι οικογένειες να είναι ευτυχισμένες.

Όσο για την μικρούλα μας Μαρία Ελίζα, θέλω να σας πω, πως κατάφερε μέσα σε 10 μέρες να μας διδάξει τόσα πολλά όσα δεν θα μπορούσαν όλοι οι δάσκαλοι του κόσμου να μας διδάξουν σε όλη μας τη ζωή.

Ευχαριστούμε τον Θεό γι αυτό το δώρο, νιώθουμε υπερήφανοι γι αυτήν που έδωσε μια πραγματικά μεγάλη μάχη από τις πρώτες ώρες τις ζωής της, και νιώθουμε ευλογημένοι που μπορέσαμε να δώσουμε το χάδι μας έστω και λίγο. Μας είπαν πως τελικά δεν τα κατάφερε… κάνουν λάθος! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ μικρό μας Αγγελούδι… τα κατάφερες! Εμείς ξέρουμε…”.

https://ift.tt/2rDjC0J 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video