ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πατσαρίνος για το ΣΔΙΤ, την Περιφέρεια, το Δήμο Καλαμάτας

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ Η κυβέρνηση μελετά την ακύρωση της ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια – Τι είπε για την Περιφέρεια, το Δήμο Καλαμάτας και το ενδιαφέρον του που… έπεσε στο κενό Για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη –αποσπάσματα της οποίας θα προβληθούν στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης Best- μίλησε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Best 97,3, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκος Πατσαρίνος. Ο κ. Πατσαρίνος, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο και ανήκει, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το έργο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Απορριμμάτων της Πελοποννήσου θα ακυρωθεί από την κυβέρνηση ή έστω θα περιοριστεί αρκετά, αφού όπως είπε, η πολιτική παρέμβαση, είναι κάτι που έχει πέσει… στο τραπέζι των συζητήσεων των αρμόδιων υπουργείων, μετά τις εξελίξεις που τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.
Σχολιάζοντας την ματαίωση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξήγησε τους λόγους και επεσήμανε πως όσο η Περιφερειακή Αρχή επιμένει να φέρνει προς συζήτηση το θέμα των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων, τόσο αυτό θα συνεχίζεται και κατηγόρησε τον Πέτρο Τατούλη για αλαζονεία, σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν υπάρχει έλεγχος από Δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, καυτηρίασε το γεγονός της ιδιωτικής χωροθέτησης και το εσωτερικό πρόβλημα στην παράταξη της πλειοψηφίας που δεν έχει συμβούλους και… ρίχνει τις ευθύνες στη μειοψηφία, τονίζοντας πως το έργο χρησιμοποιήθηκε από τον περιφερειάρχη για ιδιοτελείς σκοπούς, προκειμένου να εκλεγεί ξανά! Κατέθεσε φυσικά τη δική του πρόταση, επισημαίνοντας πως η επιλογή αυτή, με βάση και τις επιταγές της Ευρώπης… πάλιωσε και μίλησε και για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την κυβέρνηση με την οποία στο θέμα αυτό διαφωνεί και φυσικά, για τις εκλογές.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video