ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αντώνης Φλέσσας υποψήφιος με τον Πελοπίδα Καλλίρη.


Όπως ο Αντώνης Φλέσσας δηλώνει: «Ασχολούμαι για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση μετά από προσωπική προτροπή του νυν Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη, πιστεύοντας πως ήρθε η στιγμή νέοι άνθρωποι με ήθος και αποδεδειγμένη όρεξη για δημιουργία να βγουν μπροστά και να δείξουν έργο για το κοινό καλό του τόπου μας.»


Ο Αντώνης Φλέσσας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 και μεγάλωσε στην Ιωνία Κορίνθου. Είναι υιός του συνταξιούχου του δημοσίου,πρώην προϊσταμένου του τμήματος Εντελόμενων Εσόδων του υπ. Οικονομικών, Παναγιώτη Φλέσσα και της οδοντιάτρου Χριστίνας Αποστολοπούλου- Φλέσσα.
Είναι παντρεμένος από το 2015 με την Ευαγγελία Ιουστίνη Αλεξοπούλου και πατέρας δυο παιδιών, της Αμαλίας και του Κωνσταντίνου.
Φοίτησε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης στην εταιρία Galanis Sports Data για πέντε χρόνια, και μέσω αυτής ανέλαβε το υπεύθυνο πόστο του Διαχειριστή Τεχνολογίας Εγκατάστασης (VTM) του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στα Special Olympics 2011 Test Events που διοργανώθηκαν στην Αθήνα.
Πιστεύοντας ότι μόνο η παραγωγή θα βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την κρίση και γνωρίζοντας την δυναμική του πρωτογενή τομέα και την σημασία του στην οικονομία μας, οραματίστηκε μαζί με την οικογένειά του την δημιουργία μιας σύγχρονης και πρότυπης μονάδος παραγωγής και επεξεργασίας πρόβειου γάλακτος.  Μετά από διαρκή έρευνα και σχεδιασμό, ξεκίνησε υπό την διεύθυνση του η λειτουργία της το 2015 όπου εργάζεται με αφοσίωση συμμετέχοντας σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες, επιδιώκοντας μέσω της διαρκούς του εμπειρίας, της μόρφωσης και της δημιουργικής σκέψης, την γενετική βελτίωση των παραγωγικών του ζώων αλλά και την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό από παιδί και το 2015 πήρε δίπλωμα προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA Β'. Υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες της Κόρινθος 2006 και ΠΑΣ Κόρινθος, και στο παιδικό αλλά και Αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Κορίνθου.
Έχει λάβει εκπαίδευση στην ευρωπαϊκή και την βυζαντινή μουσική,  καθώς επίσης και στους παραδοσιακούς χορούς.
Είναι Ιεροψάλτης, και μέλος της χορωδίας στο δεξί ψαλτήρι του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάτω Άσσου Κορινθίας.
Επιπλέον, είναι γνωστός για την ενεργή συμμετοχή του τόσο στις πνευματικές, φιλανθρωπικές και  αθλητικές δράσεις του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Νεότητας Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Συνοικισμού Κορίνθου, όσο και στις Θεατρικές του παραστάσεις, όπως “Παύλος Μελάς” και  “Ο Κατσαντώνης” όπου ήταν ο πρωταγωνιστής αλλά και “Ιωάννης Καποδίστριας”, “Γρηγόριος ο Ε' “παπα- Θύμιος Βλαχάβας” κ.α.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video