ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Tο μήνυμα του Πελοπίδα Καλλίρη για πολιτικό πολιτισμό στην προεκλογική περίοδο

"Δε θα ακολουθήσουμε πρακτικές άκαρπης αντιπαράθεσης, ή απαξίωσης της γιορτής της δημοκρατίας μας με διαρκείς κόντρες άνευ ουσίας που υποβαθμίζουν το πολιτικό επίπεδο και καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτικό πολιτισμό".

Το μήνυμα του έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, Πελοπίδας Καλλίρης, αναφορικά με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Καλλίρης σημειώνει ότι θα απέχει από "πρακτικές άκαρπης αντιπαράθεσης, με διαρκείς κόντρες άνευ ουσίας διότι είναι μία μάχη ανάμεσα σε πρόσωπα, προγράμματα και τρόπους διοίκησης και όχι μία ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι".

Ο ίδιος τονίζει ότι "δεν ισοπεδώνουμε και δεν μηδενίζουμε το όποιο καλό έχει γίνει στον τόπο και δεν υποσχόμαστε κοσμογονικές αλλαγές με αγικές λύσεις. Εξελίσσουμε. Κάνουμε πράξη το αυτονόητο"

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Δημοτικές Εκλογές 2019, εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες μας, για τη συγκινητική αποδοχή που έχει λάβει μέχρι σήμερα η υποψηφιότητά μου για το Δήμο Κορινθίων. Έχω την ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη να διεκδικώ μαζί με τους συνοδοιπόρους μου, πολίτες με ικανότητες και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, τη στήριξή σας για να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον τόπο μας. Με αίσθημα καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες σας.

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο, οι συνοδοιπόροι μου και εγώ, δε θα ακολουθήσουμε πρακτικές άκαρπης αντιπαράθεσης, ή απαξίωσης της γιορτής της δημοκρατίας μας με διαρκείς κόντρες άνευ ουσίας που υποβαθμίζουν το πολιτικό επίπεδο και καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτικό πολιτισμό.  Δεν είναι μια μάχη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Είναι μια μάχη ανάμεσα σε πρόσωπα, προγράμματα, τρόπους διοίκησης, ακόμα και πρακτικές. Είναι μια πολιτική μάχη. Μπορούμε να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά, γιατί αυτό αξίζει στους συντοπίτες μας.

Ο τόπος και οι πολίτες του αξίζουν την εξέλιξη. Δεν ισοπεδώνουμε και δε μηδενίζουμε το όποιο καλό έχει γίνει στον τόπο. Εξελίσσουμε. Δε υποσχόμαστε κοσμογονικές αλλαγές με μαγικές λύσεις. Εξελίσσουμε. Δεν εγκρίνουμε πρόσωπα και πρακτικές που στοιχειοθετημένα έχουν βλάψει τον τόπο. Εξελίσσουμε. Σε επίπεδο προσώπων, πολιτικών και οράματος.

Κάνουμε πράξη το αυτονόητο.

Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Πελοπίδας Ι. Καλλίρης
Οικονομολόγος
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας
Υποψ. Δήμαρχος Κορινθίων


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video