ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΕΙΔΕ ΣΤΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Για πέμπτη φορά μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της περιοχής της Αλαγονίας, ο Δήμαρχος Π. Νίκας βρέθηκε στην περιοχή. Εκεί βρίσκονται σε εξέλιξη τέσσερις εργολαβίες αποκατάστασης της βατότητας στο πρωτεύον και δευτερεύον δημοτικό οδικό δίκτυο και στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Ο Π. Νίκας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την πρόοδο των εργασιών, με την ολοκλήρωση των οποίων το οδικό δίκτυο της περιοχής Αλαγονίας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήταν πριν τις καταστροφές, τις οποίες προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. 
Μάλιστα, εντός των ημερών αρχίζουν κατά προτεραιότητα έργα διαχείρισης ομβρίων και στη συνέχεια ασφαλτοστρώσεις στα αποκατεστημένο τμήματα, από την εργολαβία προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ, για την οποία πρόσφατα υπεγράφη συμφωνητικό. Στο υπό αποκατάσταση τμήμα του δρόμου από την Αλαγονία προς τον οικισμό Μαχαλάς, ο Δήμαρχος Π. Νίκας συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, τον οποίον ενημέρωσε αναλυτικά για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου και για το χρόνο παράδοσης του έργου αποκατάστασης, το οποίο αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που έχουν οι παρεμβάσεις στο ορεινό οδικό δίκτυο. Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρίτσης περιόδευσε -επικεφαλής κλιμακίου-, στην περιοχή, προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και να καταγράψει ο ίδιος τα όσα οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video