ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρίπολη: Εξιχνιάστηκαν 11 απόπειρες απάτης και μία απάτη σε βάρος ηλικιωμένων


Τρίπολη: Εξιχνιάστηκαν 11 απόπειρες απάτης και μία απάτη σε βάρος ηλικιωμένων
Έντεκα απόπειρες απάτης και μία απάτη σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης, μετά τη σύλληψη δύο γυναικών από τη Βουλγαρία, ηλικίας 23 και 27 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι συνεργοί των δύο γυναικών τηλεφώνησαν χθες σε ηλικιωμένο, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.
Στη συνέχεια, είπαν στον ηλικιωμένο ότι το παιδί του ενεπλάκη σε τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ανήλικος. Με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας, απαίτησαν από τον ηλικιωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο παρέλαβαν η 23χρονη και η 27χρονη. Μετά το περιστατικό ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης εντόπισαν, μετά από έρευνες, τις δύο γυναίκες και τις συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια των ερευνών, από τις 15 Νοεμβρίου έως χθες οι δύο γυναίκες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν, με το πρόσχημα τροχαίου, ακόμη 11 άτομα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Μάλιστα, το συνολικό ποσό που είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν φθάνει τις 220.000 ευρώ.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών των δύο γυναικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video