ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γράφει ο Μιχάλης Μεζινης: Λίγες ωρες πριν την εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κορινθιας.

Γράφει ο Μιχάλης Μεζινης: Λίγες ωρες πριν την εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κορινθιας.
Οι επαγγελματιες πρεπει να κινηθούν με γνώμονα το συμφέρον των χιλιάδων επιχειρήσεων μελών  τους και κατ΄ επέκταση της τοπικής οικονομίας.
-Να συνειδητοποιήσουν ότι οι επικείμενες εκλογές πραγματοποιούνται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την πραγματική οικονομία.

Σ’ αυτή την κρίσιμη και συνάμα αρνητική συγκυρία, απαιτείται,  μακριά από αντιπαλότητες και προσωπικές διαμάχες, να συμβάλλουμε τις προτάσεις μας , σε ένα Επιμελητήριο, αντάξιο της ιστορίας και της προϊστορίας του.Ως επαγγελματιας και υποψηφιος σεβόμενος το θεσμό του Επιμελητηρίου  πιστεύω στο ρόλο  που μπορεί να διαδραματίσει σ’ αυτή την κρίση και εκτιμώντας ότι η επόμενη τετραετία είναι καθοριστική για όλους μας, απευθύνω προτροπή προς όλους να λειτουργήσουν μέχρι τις κάλπες, αλλά και μετά απ’ αυτές, χωρίς κομματικές, συντεχνιακές, συγγενικές ή άλλες... αγκυλώσεις, με μοναδικό γνώμονα το «αύριο», που φαντάζει πλέον... προβληματικό.
Η πραγματικότητα είναι εδώ και είναι μία: Η  ανεργία, τα λουκέτα, η ύφεση. Και στις μάχες αυτές, που πρέπει να δοθούν για να βελτιωθούν οι δείκτες, δεν περισσεύει κανείς....                                    Με εκτίμηση και σεβασμό,Μιχάλης Μεζινης.Υποψηφιος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιωτη,στο τμήμα υπηρεσιών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video